3 gode grunde til at leje 20 fods containere hos DC-Supply

Der findes et utal af situationer, hvor du kan få brug for en solid container. Måske skal du opbevare nogle ting i privaten? Det kan også være, at dit firma skal sende produkter til udlandet? Eller måske er det et helt tredje scenarie? Uanset årsagen til at du skal bruge en container, er det vigtigt, at containeren opfylder dine behov og er sikker at bruge. Her kommer DC-Supply ind i billedet.

Hos DC-Supply kan du leje 20 fods containere samt mange andre størrelser. Alle deres containere er ISO 9001-certificeret, og du har både mulighed for at købe og leje gennem DC-Supply.

Læs med videre, og find ud af, hvordan DC-Supply også kan hjælpe dig.

1. Robust konstruktion til langvarig brug

Uanset om du skal opbevare eller sende ting i 20 fods containere, er det vigtigt, at de er robuste og holdbare. Netop den egenskab er du altid sikret, når du køber eller lejer dine 20 fods containere gennem DC-Supply.

Hos DC-Supply er alle 20 fods containere i slidstærk kvalitet. Det gør dem særdeles velegnede til selv intensivt brug over en årrække – og det gælder både på land og til vands.

2. Forskellige modeller til enhver anvendelse

Som du nok allerede ved, kan 20 fods containere anvendes til en bred vifte af forskellige formål. Derfor forhandler DC-Supply mange forskellige modeller. Du har blandt andet mulighed for at vælge mellem:

  • Sidedørscontainere
  • Platformscontainere
  • Open top-containere
  • High cube-containere
  • Frysecontainere
  • Kølecontainere

Når du skal bruge nogle solide 20 fods containere, står DC-Supply altid klar til at imødegå dine behov, så du ender med den ultimative løsning til dig og din eventuelle virksomhed.

3. Lej, køb – eller design selv

Da 20 fods containere kan anvendes til mange forskellige formål, kalder det også på forskellige løsninger. Måske har du kun midlertidigt brug for en container? I så fald kan investeringen i flere 20 fods containere være en unødvendig udgift. I stedet kan du vælge at leje én eller flere 20 fods containere gennem DC-Supply.

Hvis du derimod ofte skal bruge dine containere igen og igen, har du måske brug for specialdesignede containere, som du kan anvende til dit særlige formål. I så fald kan DC-Supply’s ekspertteam designe en helt særlig container til lige netop dig, som opfylder alle dine krav.