Arbejdslamper og lommelygter til enhver opgave

Mangler du lys i mørket? Hvis du arbejder sent om aftenen eller i mørke rum, så har du brug for praktisk belysning. Derfor er det smart at have en pandelampe, natlampe eller lommelygte med.

Hos SECTRO kan du fylde kurven op med et bredt udvalg af professionelle arbejdslamper, handy lommelygter, inspektionslygter og meget andet. Alle produkter er nøje designet med fokus på god kvalitet og holdbarhed, så du kan bevæge dig i mørket med sikkerhed og præcision.

Optimal belysning

God belysning er vigtigt for din egen sikkerhed, når du arbejder i mørke. Politibetjente, mekanikere og håndværkere bruger arbejdslamper i deres hverdag, så de tydeligt kan inspicere mørke rum og områder.

Optimal belysning er vigtigt for din egen sikkerhed, men også kvaliteten af dit arbejde. 

SECTRO’s udvalg består af både små og store lyskilder, som kan bæres i hånden, sættes op eller bruges som pandelampe. Alle produkter er af professionel kvalitet og egner sig til krævende arbejdssituationer.

En bærbar lommelygte ved hånden

SECTRO’s bærbare lommelygter er et populært valg for blandt andet politiberedskab, militær og håndværkerbranchen. Deres produkter er fremstillet i et let og kompakt design, som udsender et kraftigt lys.

SECTRO tilbyder også smarte bælter, hvori du kan sætte din lommelygte, når du ikke har den i hånden. Grebet er ergonomisk designet, så de er behagelige at holde om. Hvis du skal bruge den i mange timer, er det vigtigt, at du ikke bliver øm eller træt i hånden.

Langvarig ydeevne på alle lygter

En langvarig ydeevne er essentiel, når man arbejder med lys i mørket. SECTRO’s udvalg er derfor designet med fokus på bærbarhed. Du skulle nødig stå i en situation, hvor lyset pludseligt bliver svagt eller begynder at blinke.

Du vil hurtigt opdage forskellen i belysningskvalitet og holdbarhed, når du har en arbejdskampe, lygte eller pandelampe fra SECTRO.

SECTRO tilbyder både lygter med batterier eller med genopladelig USB-funktion. 

Vælg mellem forskellige lysstyrker

SECTRO’s brede udvalg af forskellige lygter kommer også med smarte funktioner som for eksempel tilpasning af lysstyrke- og temperatur. Vælg mellem forskellige lysstyrker med varmt eller koldt lys. Nogle produkter er også udstyret med infrarødt lys eller strobe-funktion.
De forskellige funktioner er lettilgængelige, at du ikke risikerer at aktivere det forkerte lys, når du bruger lygten.

Under produkternes beskrivelse kan du læse mere om funktioner, og hvordan du håndterer de forskellige modeller.