Har du heste eller køer? Få inspiration til staldindretningen

Måske har du et par heste, måske driver du en rideskole, eller måske er kvæg din levevej. Uanset hvad der passer på dig, går du helt sikkert op i, at stalden er indrettet ordentligt med funktionelt staldinventar. Det er selvfølgelig vigtigt, at dyrene har det godt, men hvis stalden er indrettet godt, gør det også dit arbejde lettere. Læs med her, hvis du mangler staldinventar og gerne vil have inspiration.

Det rette staldinventar til hest

Der er mange ting, man skal have styr på, når en stald skal være beboelig for heste. For eksempel skal man tage stilling til, hvilken type bokse, der skal op i stalden. Hos Dan Egtved finder du for eksempel hestebokse i forskellige materialer. Du kan vælge hestebokse med træ- eller plastplanker, eller du kan vælge bokse af finerplader.

Ud over selve boksen, er der også mange andre ting, der skal overvejes, som for eksempel hvordan hestene skal have adgang til foder på folden. Her vælge mange for eksempel at have en hø-hæk stående, så man nemt kan fodre med wrap eller hø i vinterperioden, uden at det falder på jorden og bliver mudret og vådt.

Hos Dan Egtved finder du også, hvad du skal bruge af staldinventar i boksene, som for eksempel frostfri vandsystemer, der virkelig kan lette arbejdet i vintermånederne.

Det rette staldinventar til køer

Ligesom med heste, er der mange ting, man skal overveje, når man holder køer. Der skal for eksempel tages stilling til sengebøjler, foderbord og staldmadrasser. Disse ting og mange andre kan du finde hos Dan Egtved, hvor du kan bruge god tid på at klikke rundt på siden og læse om de forskellige ting. På den måde kan du sammenligne varerne, inden du tager en endelig beslutning om, hvad du skal investere i.

Mangler du alle de mindre ting, der også skal til for at en kostald fungerer? Det kan du også finde hos Dan Egtved. Hos dem finder du staldinventar i alle afskygninger, både stort og småt. Du kan gå på opdagelse på Dan Egtveds side og finde alt lige fra drikkekopper, drikketrug, fodertrug, hø-hække, sutspande og kalveskåle til kobørster.

Få gode råd og vejledning

Er du i tvivl om, hvilket staldinventar du skal investere i? Eller har du spørgsmål om de forskellige varer? Kontakt Dan Egtved, som gerne svarer på spørgsmål omkring staldinventar, så du er helt sikker på at finde det rette staldinventar til netop din stald.