Sådan kommer du godt fra start med din træning

Hvis du som så mange andre sørger for at holde dig aktiv et par gange om ugen, så ved du alt om, hvor vigtigt det er, at du er godt forberedt, før du kaster dig ud i en hård omgang træning. Sørger du ikke for, at dine muskler er ordentligt varme, før du begynder din aktiviteter, kan du efterfølgende komme til at opleve stor ømhed, der for en periode kan være begrænsende for dig i din hverdag. Og det kan betyde, at du måske ikke kan være lige så aktiv de efterfølgende dage.


Brug dem som en del af din opvarmning

Du skal derfor sørge for at varme godt op før din træning. Det kan du gøre med en lang række forskellige øvelser af hele kroppen, du kan tage en lille løbetur i langsomt tempo, eller du kan forsøge dig frem med recovery boots.

Recovery boots fungerer som en kompressionsstøvle, og derfor vil de klemme omkring dine ben. De kan være givende i din proces med opvarmning af dine ben, og særligt hvis du udøver sport på et professionelt plan, kan det betyde, at du kommer meget bedre fra start med din træning.


De er også gode som restitution 

Du vil også opleve at recovery boots er gode efter din træning. De hjælper dig nemlig gennem restitutionen, hvorfor det kan betyde, at du hurtigere bliver klar til at være fysisk aktiv igen. Støvlerne kan altså mindske graden af den ømhed og stivhed, som hård træning kan betyde.

Du kan derfor bruge de smarte recovery boots på forskellige tidspunkter af døgnet, og når det passer bedst ind i dine rutiner for din træning. Forsøg dig frem og find ud af, hvor de for dig har den største effekt. 

De skal bruges imellem 30-90 minutter da gangen, så du kan hurtigt komme videre.