Alt det rigtige udstyr til industrivask

Har du ansvaret for indkøb af henholdsvis industrivaskemaskiner og -tørretumblere? Det kan for eksempel være til vaskekældere i lejlighedskomplekser eller lignende, hvor det er nødvendigt at have godt udstyr. Det kan også være et møntvaskeri, hvor I naturligvis har et stort antal maskiner, der skal holdes i gang hele tiden. Profvask.dk har alt, hvad I har brug for til industrivask, uanset hvad målgruppen til jeres vaske er.

Det gør det nemt at skabe sig overblik over, hvor du kan få de ting, der er behov for. Det første, der naturligvis falder en ind, er selve vaskemaskinen, som skal leve op til de behov, der måtte være blandt brugerne. Her kan I for eksempel vælge efter kapacitet og vægt, den kan klare, eller om der er tale om en, der har et pænt energimærke kontra en, der måske er lidt billigere. Det er alt sammen parametre, der er værd at have med.

Gør det praktisk for brugerne

Det er altid rart, når der er opsat et godt system, når man skal udføre et eller andet. Det gælder sådan set i de fleste sammenhænge, deriblandt også industrivask. Hvis jeres brugere skal have muligheden for at bruge industrivaskemaskiner og -tørretumblere bedst muligt, så er det også en god idé at overveje, om ikke I skal sætte et bookingsystem op, så det altid er nemt at se, om der er ledige maskiner.

Samtidig kan bookingsystemet kobles sammen, så det bliver gennem den platform, der også betales for vasken. Det kan være, I sørger for at betalingen bliver koblet på huslejen, så I automatisk opkræver det den vej, eller det kan være betaling på stedet, når maskinen sættes i gang. Det er noget af det, I kan overveje, og I kan se de forskellige booking- og betalingsløsninger, der er at finde på hjemmesiden – så er i godt udstyret.