DC-Supply tilbyder en event container og kølecontainer

30. august 2022

DC-Supply ombygger containere til skurvogne, foodtrucks, mandskabsvogne og meget mere. Søger du en event container eller en kølecontainer, så læs mere her.

Få en smart event container til hos DC-Supply

En almindelig cargo container kan bygges om til nærmest hvad som helst. Deres modulære form gør, at de let kan stables, flyttes og bygges sammen, hvis der er behov for bygninger i flere etager. Det er blevet moderne med containerboliger – især som midlertidige boliger, men faktisk kan containere bruges til enormt mange forskellige formål. DC-Supply har i over 40 år arbejdet med containere og har bl.a. skabt kølevogne, herberg, flygtningelejre, event containere, genhusningscentre, studieboliger, værksteder, øvelokaler, showrooms og meget mere. De har arbejdet med mange offentlige institutioner såvel som militæret og private aktører. Hvis du fx har brug for en event container, så kan de hjælpe dig med at finde en god løsning. De laver mange forskellige modeller, bl.a. til barer og foodtrucks. En event container kan også være et smart showroom eller en scene til musik, som kan åbnes fra siden, og som skaber en flot platform med en hydraulisk åbnemekanisme. Der er faktisk ingen grænser for, hvad der kan laves ud af en container. Du vil helt sikkert kunne finde den helt rette container med deres hjælp, hvad end det er til en festival, en byfest eller noget helt andet. Find den rette event container, som opfylder dine krav på www.dc-supply.dk.

Nedkøl dine madvarer med en kølecontainer

DC-Supply laver også kølecontainere til transport af bl.a. madvarer. De har bl.a. arbejdet med forskellige rederier som FjordLine, der skulle bruge en kølecontainer ombord på færgen. De har erfaring med mange forskellige slags opgaver og arbejder med den nyeste teknologi inden for køleteknik og vil helt sikkert kunne finde den rette løsning til dig og dine behov. Hvis du søger en kølecontainer, så kan du finde den helt rette løsning på www.dc-supply.dk, hvor de har mange gode løsninger og helt sikkert vil kunne finde den helt rette løsning i samarbejde med dig. De har arbejdet med rederier, fødevaregrossister, supermarkedskæder og mange flere. Du kan både leje og købe køle- og frysecontainere. Søger du en god kølecontainer, så kan du helt sikkert finde præcis den rigtige model. De kan specialbygge en løsning, hvis du skal bruge en skræddersyet løsning som FjordLine eksempelvis skulle det, da de skulle bruge en containerbaseret løsning, der kunne passe ind på deres færge. Deres team af tegnere, konstruktører, ingeniører, tømrer og smede kan opfinde og udføre næsten hvad som helst og vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde den helt rette model.