Derfor skal du købe dine 8 mm træpiller hos PilleMadsen

Vinteren er ved at byde sig til, og derfor skal de 8 mm træpiller også købes ind i større mængder, så der er nok til fyrets arbejde i den kolde tid.

Når du skal vælge de helt rigtige 8 mm træpiller i den bedste kvalitet, så er der et naturligt sted at handle. Og det er hos PilleMadsen.

De har længe været kendt for at levere kvalitets træpiller og andre fyringsprodukter fra de bedste fabrikanter på markedet.

Hvis du skal have fyret til at spille denne vinter, så skal du vælge at handle ind fra PilleMadsen.

PilleMadsen har 8 mm træpiller fra forskellige kvalitets mærker

Der er flere mærker at vælge mellem, når du skal handle 8 mm træpiller hos PilleMadsen. De har mærker som Olimp, Heatlets, Lava og mange flere.

Du finder deres udvalg i forskellige mængder, og du kan også vælge træpiller, som kommer i træsorten eg.

Hvis du er mere interesseret i andre typer træpiller end de gængse træsorter, så kan PilleMadsen også hjælpe dig her. Du kan blandt andet købe halmpiller hos dem.

Se deres store udvalg af kvalitet, og find præcis det produkt, du har brug for til denne fyringssæson.

PilleMadsen har også 6 mm træpiller

Hvis det ikke er 8 mm træpiller, du har brug for, men 6 mm træpiller, så kan du også sagtens få tilfredsstillet behovet hos PilleMadsen.

Du finder mange af de samme mærker, som du gør med de 8 mm træpiller, så også her er du sikret den gode kvalitet i dine træpiller.

Du kan også få brændetårne og træbriketter hos dem

Hvis du slet ikke har brug for træpiller, men har du brug for et brændetårn eller nogle træbriketter til fyret eller brændeovnen, så kan PilleMadsen stadigvæk levere alt, du skal bruge.

Deres brændetårne kommer i forskellige træsorter, hvor du blandt andre kan finde brænde af eg, birk og mange andre træsorter.

Deres træbriketter er også af højeste kvalitet, og du vil derfor også her finde træbriketter i nogle af de bedste træsorter, som for eksempel eg.

Køb 8 mm træpiller i høj kvalitet hos PilleMadsen

Køb dine 8 mm træpiller i høj kvalitet hos PilleMadsen, og bliv godt klædt på med varme fra fyret til den kommende vinter.

PilleMadsen er stedet at handle til den kolde sæson, og hvis du derudover vil gøre en god handel på kvalitetsdyrefoder, så finder du faktisk også dette hos PilleMadsen.