Ejendomsdata af høj kvalitet fra en række offentlige registre

Leder du efter ejendomsdata, der er nøjagtige, opdaterede og nemme at implementere i dine processer? Så skal du ikke lede længere end til vores platform, som leverer ejendomsdata af høj kvalitet fra en række offentlige registre, aggregeret og struktureret for at gøre det nemmere for dig. Med data fra BBR, ESR, Tinglysningen, Udbudsdata og SVUR lige ved hånden kan du nemt få indsigt i ejendomsværdier og ejer oplysninger, så du kan træffe smarte beslutninger om dine ejendomsinvesteringer. Så hvorfor vente? Tilmeld dig i dag for at begynde at få adgang til ejendomsdata, der vil give dig en fordel på dagens konkurrenceprægede marked.

Ejendomsdata er oplysninger om fast ejendom

Ejendomsdata er oplysninger om fast ejendom, herunder detaljer som pris, beliggenhed, funktioner og størrelse. Der findes forskellige niveauer af ejendomsdata – fra rå, ustrukturerede data til meget strukturerede data, der er blevet standardiseret og organiseret til brug i forskellige processer. En stor fordel ved at bruge ejendomsdata er muligheden for at strømline ejendoms-relaterede processer samt reducere den tid og de ressourcer, der er nødvendige for at implementere data i disse processer.

Selv om offentlige data er frit tilgængelige kan omkostningerne hurtigt løbe op

Selv om offentlige data er frit tilgængelige, kan omkostningerne ved at integrere og vedligeholde disse data hurtigt løbe op. Offentlige dataleveringssystemer ændrer sig konstant, bryder sammen og svigter. Vi kan hjælpe med at reducere disse omkostninger ved at levere skræddersyede data via veldokumenterede API’er og datadumps. Hvis du har spørgsmål eller andet til data og ejendomsdata kan du altid skrive dem en mail gennem hjemmesiden eller give dem et kald. Så vil de indenfor kort tid hjælpe dig med de spørgsmål du har. Besøg vores hjemmeside i dag og se de mange fordele for dig som kunde hos os. Vi tilbyder et stort netværk af ejendomsdata til kanon skarpe priser.