Find både kunstnerisk, fast håndsæbe og plejende læbepomade hos Badeanstalten

Af alle Badeanstaltens lækre produkter er fast håndsæbe af vegetabilske og æteriske olier de mest kunstneriske. Hvert stykke ser så flot ud, at det næsten er synd at bruge det, men gør det alligevel, for sæben har været igennem en stor arbejdsproces for at give dine hænder det bedste. Foruden fast håndsæbe finder du også deres læbepomader, der plejer dine læber, hvis de har taget skade af frost eller vind. Læbepomaderne indeholder ens fedtstoffer, men har forskellig duft. Beholderen er desuden designet til at matche Badeanstaltens andre produkter. Forkæl dig selv med produkter til vask og pleje fra badeanstalten.dk.

Badeanstaltens faste håndsæbe har kunstneriske træk

Hvert stykke fast håndsæbe er et lille abstrakt billede, og du får det både i en feminin og en maskulin stil. Sæberne er fremstillet af udvalgte vegetabilske og æteriske olier samt planteudtræk, som alle giver hvert stykke fast håndsæbe unik duft. Den færdigblandede sæbe bliver hældt i store træbakker, hvor den skal hvile i 24 timer, inden den bliver skåret i skiver. Herefter modner den i flere uger, og først da er den faste håndsæbe klar til at give dig store bobler og et godt “glid”. Find dem på badeanstalten.dk.

Sæbe – Lyngblomst er et stykke fast håndsæbe, der henviser til lyngen på den jyske hede – for eksempel i de smukke Rebild Bakker. Sæben indeholder lyngblomst og lynghonning. Det er en feminin og fast håndsæbe med tre smukke, afdæmpede striber. Nyd et lækkert, cremet skum, når du vasker hænder.

Sæbe – Vinkler er et stykke stramt, vildt og fast håndsæbe. De sorte og hvide fragmenter står i skarp kontrast til hinanden, og det aktive kul i de sorte felter virker rensende. Sådan et stykke fast håndsæbe passer ind i serien af produkter med aktivt kul. Køb det som en gave til din mand, hvis han værdsætter det.

Danskproducerede læbepomader med spændende dufte

Læbepomaderne plejer dine læber, når de er tørret ud i vejr og vind. De indeholder kokosolie, kakaosmør, sheasmør og olivenolie, som alle giver fugt og er med til at gøre dine læber bløde, smidige og velduftende. De trænger så effektivt ind i læberne, at du kan lægge læbepomaden under din læbestift. Læbepomaderne er produceret i Nørresundby, hvilket giver dig tryghed. Med danskproducerede produkter ved du, at der kun er det i, der skal være – hverken mere eller mindre. Vælg mellem fire forskellige dufte.

Du kan få læbepomaden med en duft af lakridsrod. Den er helt sort og falder godt i tråd med produkter i den maskuline serie med aktivt kul. Du kan også vælge læbepomaden med spearmint, som har en meget lys, mintgrøn stribe. Endelig kan du få den med pink grape og en lyserød stribe. Vælg din yndlingsduft til din læbepomade.

Køb kunstnerisk, fast håndsæbe med dejligt luksusskum eller velduftende og plejende læbepomader af naturlige ingredienser på www.badeanstalten.dk.