Find en vimpel og juledug hos Langkilde & Søn

Langkilde & Søn leverer kvalitetsflag til hele Skandinavien. Denne danske flagfabrik, der blandt andet leverer til det Kongelige Danske hof, giver dig muligheden for at få fat på alt fra en vimpel til en juledug i fantastiske kvaliteter. Læs mere om den kvalitetsbevidste virksomhed og de mange produkter herunder eller på www.langkilde-flagfabrik.dk.

Få en flot og holdbar vimpel hos Langkilde & Søn

En vimpel er den velkendte lange trekant af et flag, der ofte bærer nationalflagets farver. En sådan bruges på dage, hvor der ikke flages, sådan at din flagstang ikke står tom. At flage med en vimpel kan derfor i princippet ske både dag og nat, og en vimpel fra Langkilde & Søn er således specielt udviklet til at kunne klare alle typer vejrforhold. Dette gælder også det danske vejr, der ofte blæser både salt og støv rundt og nogle gange udsætter flag for meget voldsomme vindforhold. En vimpel herfra er derfor testet ved Vesterhavet, hvor de naturligt udsættes for alt dette og således altid er forberedt på det værste! Det anbefales dog ofte, at du køber et par vimpler ad gangen, sådan at du kan have mindst én vimpel i reserve, da vind og stof ganske enkelt bare ikke er en god kombination, og de derfor ikke holder for evigt.

Pynt julebordet med en elegant juledug

Er vimplen på plads, mangler I måske lidt til julebordet? Hos Langkilde & Søn finder du også en stor kategori med juleprodukter, der for eksempel omfatter den klassiske juledug. En juledug fra Langkilde & Søn er broderet med flere klassiske julemotiver, der passer til Royal Copenhagens julestel og derfor i stor stil emmer af dansk julehygge. En juledug herfra er udsmykket med fine julehjerter, trommer, sukkerstokke, flag, julebukke, og trompeter, der fint snor sig langs midten af dugen og således bordet. Denne stofdug kan derfor være med til at gøre stemningen klar under juledagene, på både diskret og hyggelig vis. En juledug fra Langkilde & Søn behøver dog ikke udelukkende at blive brugt i forbindelse med et spisestel fra Royal Copenhagen. Du kan nemlig sagtens matche denne simple dug med mange andre spisestel, og således opbygge dit helt eget julebord uden problem. Find en juledug i både 140×240 cm og 140×340 cm til længere spiseborde. Disse kan alle maskinvaskes, for ikke at nævne sammensætte med stofservietterne af samme serie.

Besøg www.langkilde-flagfabrik.dk, hvis du vil gå på opdagelse i julekollektionen og dens mange lækre produkter til juledagene. Her får du altid fri fragt over 699 kr. og kan altid regne med, at din ordre er leveret inden for bare 1-3 hverdage.