Forenkl dine målinger med en rotationslaser

Forestil dig dette: I stedet for at tage tre rotationsmålinger fra to punkter for at generere en enkelt hældning, kan du tage blot én rotationsmåling og bruge den straks til at skabe flere hældninger. Jeg ved, hvad du tænker: “Det er da helt sikkert umuligt!” Nå, men ikke længere. Ser du, vi har gjort dit liv lettere med vores rotationslaser; vi har elimineret behovet for rotationer, mens du foretager målinger, ved at integrere alle rotationer i ét digitalt rotationslaserniveau. Så gør dine målinger meget lettere og mere simple med en rotationslaser fra Leica Geosystems, som virkelig får dine arbejdsopgaver til at blive lettere.

Vink farvel til ekstra målinger med en rotationslaser

Vi tilbyder flere typer rotationslasere med forskellige nøjagtighedsniveauer afhængigt af dine behov. Vores lomme-rotationslaser er designet til hverdagsopgaver og giver høj præcision, mens vores roterende lasere med IP65-beskyttelse er velegnede til udendørs brug. Vores rotationslasere tilbyder en nøjagtighed på +/- 0,3° (leica rotlazer-rotationslaser) eller +/- 0,2° (leica rugby-rotationslaser). Til de mest krævende opgaver som f.eks. skråningsmålinger i stejlt terræn anbefaler vi vores Leica Rugby 680-rotationslasere, som sikrer en nøjagtighed på inden for 0,08° grad; mere end nøjagtigt nok til alle dine rotationsopgaver inden for byggeri, landmåling og tekniske applikationer.

En rotationslaser er et effektivt værktøj

Den roterende laser er et enkelt og effektivt værktøj, der kan spare dig tid, når du måler skråninger i stejlt terræn. Forestil dig dette: I stedet for at tage tre rotationsmålinger fra to punkter for at generere en enkelt skråning, kan du tage blot én rotationsmåling ved hjælp af rotationslaser og bruge den straks til at skabe flere skråninger. Vi tilbyder flere typer rotationslasere med forskellige nøjagtighedsniveauer afhængigt af dine behov, herunder vores lomme-rotationslasere til hverdagsopgaver og rotationslasere med IP65-beskyttelse til udendørs brug. Vores rotationslasere tilbyder en nøjagtighed på +/- 0,3° (leica rotlazer-rotationslaser) eller +/- 0,2° (leica rugby-rotationslaser). Til de mest krævende opgaver, såsom hældningsmålinger i stejlt terræn anbefaler vi vores Leica Rugby 680-rotationslasere, som sikrer en nøjagtighed på inden for 0,08° grad; mere end nøjagtigt nok til rotationsmålinger i byggeri, landmåling og tekniske applikationer. Så stop med at foretage rotationsmålinger med to separate rotationsværktøjer, der optager plads på dit værktøjsbælte, og skift til den enkle og effektive rotationslaser i dag!