God belysning er særdeles vigtigt på arbejdspladsen – disse lamper bør I vælge

Uanset om det kommer fra dagslys eller kunstig belysning, er et godt lys super vigtigt for det overordnede arbejdsmiljø. Har en arbejdsplads dårlig belysning, kan det medføre forkerte arbejdsstillinger, hovedpine, træthed og nedsat effektivitet hos medarbejderen. Hvis arbejdet skal ske uden gener, bør der altid stilles krav til lyset.

Derfor får I her inspiration til, hvilke lamper I bør vælge til jeres arbejdsplads.

Smukke pendler der forbedrer akustikken

Det er vigtigt at starte med at slå fast, at alle kontorer og arbejdspladser skal have adgang til dagslys og udkig til omgivelserne. Dagslys er det ideelle arbejdslys og bør dække den største del af arbejdspladsens belysning.

Er der behov for yderligere belysning, så kig efter lyskilder, som spreder lyset jævnt i hele rummet. Det fås typisk i loftslamper, og for god belysning og ekstra gavnlige egenskaber, kan I med fordel vende blikket mod en cloud softlight pendel.

De skaber en rar stemning med sit venlige udtryk og sin lydabsorbering, der forbedrer akustikken i rummet, hvis der skulle være behov for det. Materialet er desuden støvafvisende og meget holdbart, og I kan vælge, om lyset skal være varmt eller neutralt.

Køb cloud softlight pendel her og nyd godt af den smukke æstetik og de gavnlige akustiske egenskaber på arbejdspladsen.

Bordlamper er nødvendige

Arbejder I ved skriveborde på jeres arbejdsplads, er en bordlampe et vigtigt element i den rette belysning.

En optimal bordlampe koncentrerer lyset netop der, hvor du sidder med dit arbejde. Den må ikke blænde, så sørg for at lyset bliver udsendt under øjenhøjde. Lampen skal også helst have en justerbar arm, så vinklen på lyset og længden af armen kan tilpasses individuelle behov.

Derudover bør bordlampen placeres forskelligt på skrivebordet alt efter, hvilken hånd, der er din dominerende. Er du højrehåndet, skal den stilles på din venstre side, og er du venstrehåndet, placeres den på højre side. Således undgår du forstyrrende skygger.

Lamper der simulerer dagslys

I vintermånederne hvor eftermiddagene hurtigt bliver mørke, kan det være svært at få nok dagslys på arbejdspladsen. Derfor er lamper, der simulerer naturligt sollys, et oplagt valg.

Mange dagslyslamper kan hænge i loftet og give lysterapi hele dagen, og derudover kan de fleste styres med en fjernbetjening, så I kan justere farvetemperaturen efter behov.

Da dagslys er yderst vigtigt for os mennesker, vil du som ansat opleve bedre velvære på arbejdet med dagslyslamperne, og bedre velvære øger energien og produktiviteten.

Mange opnår derfor en rigtig positiv effekt med disse lamper på arbejdspladsen.