Heatlets træpiller og Ekman træpiller til stabil og god afbrænding om vinteren

Har du et pillefyr, men står og mangler træpiller at fyre med? Så er det godt, at Jysk Biobrændsel forhandler nogle af markedets bedste træpiller fra nogle af de bedste producenter i verden. Det drejer sig om Heatlets træpiller og Ekman træpiller, som er kendt for at komme i den højeste kvalitet. De er også nemme at bruge og giver en konstant og komfortabel varme. Derfor det perfekte køb til netop dit pillefyr.

Heatlets træpiller fra Jysk Biobrændsel med høj brændværdi

Heatlets træpiller er lavet af træ og kommer i den højeste kvalitet, da det er ENplus A1 certificerede Heatlet træpiller. Du kan her vælge mellem standard kvalitet eller premium kvalitet, men ens for begge varianter er, at de lever op til de strenge krav, der er til træpiller og generelt til Heatlets træpiller.

Heatlets træpiller har en høj brændværdi, er lette at håndtere og har samtidig en god og stabil afbrænding. Dette gør, at du får det mest optimale ud af dine træpiller og varme i hjemmet, som i sidste ende sparer dig penge i forhold til træpiller i lav kvalitet.

Så står vinteren for døren, og skal du på dette tidspunkt bruge ekstra mange Heatlets træpiller? Så smut ind forbi Jysk Biobrændsel og bestil din sæk Heatlets træpiller i dag! Du får gratis fragt, hvor end du er bosat i landet. Se meget mere på www.jyskbiobrandsel.dk.

Opnå stabil varme med Ekman træpiller fra jyskbiobrandsel.dk

Ekman træpiller er lavet af træ, som er blevet komprimeret og tørret. Dette gør, at træpillerne har en høj brændværdi og en stabil afbrænding. Derudover er Ekman træpiller kendt for den høje kvalitet og stabilitet, når det brændes. Dette gør, at du får det optimale ud af dine træpiller og varme i hjemmet.

Hos www.jyskbiobrandsel.dk kan du bestille Ekman træpiller, som er af høj kvalitet og som har en stabil afbrænding – især vigtigt i de kolde vintermåneder. Derfor tilbyder de også gratis levering i hele landet, så du ikke skal bekymre dig om transport eller at køre landet tyndt. Du kan endda vælge mellem forskellige mængder Ekman træpiller, således du får den rette mængde hjem til dig til dine formål og til dit behov. Se meget mere på www.jyskbiobrandsel.dk.

Så hvad venter du på? Bestil dine Ekman træpiller fra Jysk Biobrændsel og få varmet op i hjemmet i den kolde vintertid. Der leveres både til private kunder såvel som til erhvervskunder.