Hold tyve ude med kameraovervågning

Hos L&E har vi stor erfaring med installation af video og kameraovervågning til private og erhverv. Vi har over 30 års erfaring indenfor branchen og har specialiseret os i at levere kameraovervågning koblet sammen med en tyverialarm, adgangskontrol eller andet til nogle af de større alarmsystemer. Uanset om du er interesseret i kameraovervågning til dit private hjem eller din virksomhed, så kan det være lidt af en jungle at finde rundt i de mange løsninger og finde ud af hvad du egentligt har behov for. Med hjælp fra vores kompetente alamteknikere kan de guide dig sikkert igennem hele processen ved at komme forbi til et besøg. Hop ind på vores hjemmeside eller kontakt os for at høre mere om processen.

3 typer af kameraovervågning:

Observationskamera – Hvor sker der noget?

Verifikationskamera – Hvad sker der?

Identifikationskamera – Hvem gør noget?

Kan man lave alarm med kameraovervågning?

Det kan man sagtens. Der er rigtigt mange muligheder for integration til andre alarmsystemer, som eksempelvis en tyverialarm. Det vil være den som sender dig en besked om indbrud til en kontrolcentral eller en af dine tilkoblede mobiltelefoner. Overvågningen kan vi analyse give besked til alarmen om f.eks. personer eller køretøjer i et uønsket område og derved bliver alarmen aktiveret. Hvis der er forsøgt sabotage på kameraovervågningen bliver dette også detekteret og der bliver sendt et signal til alarmen. Omvendt kan tyverialarmen også sende signaler til kameraovervågning for at igangsætte optagelser, hvis tyverialarmen pludseligt bliver aktiveret.

Ved at vælge et samarbejde med L&E får du:

  • En samarbejdspartner med over 30 års erfaring som leverandør og installatør.
  • Produkter baseret på moderne teknologi
  • Brugervenlige og fleksible løsninger
  • Løsninger der løbende kan udvides, optimeres og tilpasses nye behov
  • En installatør der udelukkende benytter godkendte og kontrollerede alarmprodukter
  • Vi gennemfører årligt relevante alarmkurser

God service

Vi står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed, hvis i skulle have spørgsmål eller lignende omkring kameraovervågning eller andet. Vi har massere af erfaring indenfor branchen, og garanterer at vi næsten altid kan finde en løsning, der passer til netop dit eller jeres behov. Vil du høre mere om vores forskellige alarmsystemer, kameraovervågning eller hvad vi kan tilbyde, så er du mere end velkommen til at give os et kald på 96 26 44 44, eller skrive en mail til info@l-e.dk. Vi vil gøre vores bedste for at besvare jeres forespørgsler hurtigst muligt og sørge for at holde tyvene ude ved at sikre dit hjem eller din virksomhed med kameraovervågning.