Organiseringen blev lige 1000 gange nemmere – køb dine egne etiketter til alverdens produkter!

For den lille butik eller den engagerede moster, har man altid lyst til at tage kredit for det man har produceret, som det er til familien eller i større skala. Dette kan gøres nemt, ved at tilkøbe etiketter dertil. Dermed kan man få styr på alt sit habengut, samtidig med at man kan få markeret sine varer med priser eller lignende.

Til hjemme-brug og alle de små projekter

Når man lige har en halv time foran flimmerkassen, er det helt meditativt at få gang i hæklenålen eller strikkepinden, og kreere en gave til et elsket familiemedlem. Hos Ikast Etiket kan man købe små, fine stofmærker til alle de søde projekter, som man får afledt hænderne med. Dette kan være små vævede navnebånd, så lillemanden ikke mister sin elskede striktrøje i børnehaven, som mormor strikkede i fjor. Når vi er om snakken med at markere sine ting i daginstitutioner eller skoler, så findes der også en anden løsning. Klistermærker med navn på og valgfrit design er en både holdbar og hyggelig løsning, til at markere madpakker med, eller smække på opgavebøger og skolebøger.

Til professionelt brug med omtanke for naturen

Man kan også få en masse produkter fra Ikast Etiket, som er mere egnet til professionelt brug. Dette kunne f.eks. være et bæredygtigt festivalarmbånd, som kan fås med en kork-lukning, så plastik bliver helt undgået. Dette kunne også være en keyhanger i kork, som er med til at gøre de professionelle produkter lidt mere bæredygtige.

Derudover findes der også forskellige adgangs-produkter. Dette kunne være et specielt designet nøglekort, som du kan tilknytte til din butik eller et armbånd til en automatisk lås, som i hvert fald ikke forsvinder lige så nemt, som de nøgler, du lagde lige dér.

Der er massere af muligheder for optimering og bæredygtighed for dit firma!