RN Solutions – LED-belysnings-løsninger til landbrug

Ønsker du at have det bedstmulige lys i dit staldmiljø? Så bør du overveje at få installeret LED belysning.

Forebyg dårlig reproduktion og opnå bedre velfærd for dyr og mennesker, samtidig med at du sparer penge hos RN Solutions. RN Solutions tilbyder innovative produkter udviklet specielt til landbrug, agroindustri og udsatte miljøer. Her har man 25 års landbrugserfaring samt specialister i belysning  af svin, kvæg, fjerkræ, heste og agroindustrien. Hos RN Solutions har man også stor fokus på FNs verdensmål. Herunder bæredygtig energi, ansvarligt forbrug og produktion samt klimaindsats er blandt hovedområderne i produktionen af produkterne.

LED staldarmatur og spande-lamper er lavet til landbrug. Alle produkter er special-coatede og beskytter derfor mod ammoniak og fugt, samt er vandtætte og kan højtrykrenses. Spandelamperne tåler også store mængder støv og vand, samt giver optimal spredning. Du kan også spare markant på elregningen med løsninger fra RN Solutions. Du kan nemlig spare 50-80% om året, afhængigt af den nuværende belysning. Derudover er det også en yderst langtidsholbar løsning. Der er nemlig 5-10 års garanti og 50.000-100.000 timers levetid.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du de bedste belysnings-løsninger hos RN Solutions.

LED-belysnings-løsninger til industri

RN Solutions leverer ikke blot løsninger til landbruget men også til industri og andre erhverv.

Arbejdsmiljøet skal være i orden, og i den forbindelse er lys og vedligeholdelse en vigtig faktor. Da disse LED armaturer er vandtætte og beskyttet mod korrosion, er de også velegnet til fødevareindustrien. Her er spandelamperne også perfekte, da de giver en fantastisk lysspredning for et bedre arbejdsmiljø. Her anbefales også VIKING LED armatur, som er specielt udviklet til hårde miljøer.

RN Solutions industriarmaturer er sikret for EMC (elektronisk støj) og påvirker ikke diverse elektroniske udstyr. Disse tåler desuden rengøring med højtryksrenser og er derfor også egnet til fødevareindustrien. Også på armaturer til industri kan du spare 50-80% strøm og tilsvarende CO2. Der er altså ingen grund til ikke at investere i et godt LED armatur.

RN Solutions tilbyder lys-beregninger og kan levere LED armaturer til ethvert projekt.

Det er uden tvivl en investering, som du ikke vil fortryde, og dine landbrugsdyr eller medarbejdere vil med garanti blive mere end tilfreds.