RN Solutions – lys til stald og industri

Mangler du noget, der kan lyse din industri eller stald op på bedst mulig og billigste vis? Så bør du tage et kig på, hvad RN Solutions kan tilbyde.

RN Solutions er nemlig ekspert i lys til stald og anden industri. Her får du de bedste LED-løsninger, som er holdbare og effektive. Her er der fokus på det hårde miljø, der er i stalde og fødevareindustrien mm. Den store erfaring som RN Solutions har opnået, har gjort, at man har udviklet et specielt koncept til at coate LED dioder og forsegle drivere i produkterne. Denne coate er udviklet til det amerikanske militær til at beskytte deres elektronik under enhver tænkelig belastning. Dette giver altså dine LED lys den bedste beskyttelse. Derudover er de også vandtætte, således at de kan holde til hvilket som helst miljø, og så er det også muligt at højtryksrense dem. RN Solutions har også fokus på FN’s verdensmål, og du kan derfor med god grund vælge RN Solutions.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her mere information om RN Solutions.

Få de bedste LED-løsninger hos RN Solutions

Med det helt rette LED-lys fra RN Solutions kan du forebygge dårlig reproduktion og opnå bedre velfærd for dyr og mennesker. Her kan du få LED staldarmaturer og spande-lamper, som er lavet specifikt til landbrug. Disse tåler store mængder støv og vand, samt giver den optimale spredning.

RN Solutions tilbyder også LED til industri og andet erhverv. De egner sig yderst godt til eksempelvis fødevareindustrien. Her tilbydes lysberegning og LED armaturer til ethvert projekt. Spandelamperne er også perfekte til industri med højt til loftet, da de giver en fantastisk lysspredning for et bedre arbejdsmiljø. Til de ualmindeligt hårde miljøer kan det være en fordel med VIKING LED, som har et hårdført ABS hus og korrosionsbeskyttede LED dioder. Desuden er der lang garanti på alle typer lys, da de kan holde til lidt af hvert. Uanset hvilken type LED du er på udkig efter, så får du de mest innovative produkter speciallavet til udsatte miljøer og agroindustri hos RN Solutions.