Salg af sølv – til dig der ønsker at få dit sølv vurderet

Har du en masse sølv som du gerne vil have solgt? Men er bange for at blive snydt? Eller du har måske ikke styr på sølvpriserne? Hvis du kan nikke genkende til det så er du kommet til det rigtige sted. Her får du nemlig altid Danmarks højeste pris for sølv af sølv der skal til omsmeltning. Dit sølv bliver vurderet og købt så du slipper for selv at skulle ud og sælge det på auktion eller brugt markeder. Har du interesse i salg af sølv, så er det muligt at booke en vurdering helt gratis, og det er om det gælder sølv smykker, sølv bestik, sølv mønter eller noget helt andet. Så har du interesse i at sælge dit sølv, så er salg af sølv helt klart i den retning du skal.

Salg af sølv – Alt kan sælges og købes

Salg af sølv er perfekt til dig, der har en masse sølvtøj du måske ikke rigtig får brugt eller du har nogle smykker som bare ligger og samler støv. Sølv som der er stor efterspørgsel efter er ting som: Georg Jensen bestik, alle sølvbestik, alt korpus sølv, alle smykker i sølv, alt gammelt sølv, alle sølvbarer og alle sølvmønter. Har du en af de ting som du ikke rigtigt bruger og bare samler støv, hvorfor så ikke få det vurderet og evt. sælge det. På den måde få sølvet et nyt liv og du som sælger kommer til at tjen lidt penge for ting du alligevel ikke bruger.

Salg af sølv – Hvordan vurderes det?

Hvordan får du egentlig vurderet dit sølv? Det starter med at du tager kontakt til en forhandler, der så giver dig en vurdering af dit sølv og så får du enten et tilbud om køb eller et godt råd med på vejen. Hvis dit sølv er noget værd, skal du selvfølgelig også gøre op med dig selv om du har lyst til at sælge det. Derefter bliver der aftalt et uforpligtende møde og et sted i skal mødes. Derefter bliver der så foretaget en syretest og vejer sølvet. Du skal selvfølgelig godkende testen og prisen og efterfølgende bliver der indgået en evt. handel, hvis du har lyst til at sælge. Så har du længe hat lyst til salg af sølv, så er du kommet til det helt rigtige sted.