Se et bredt udvalg af engangskrus og bio papkrus til varme drikke

Er du indehaver af en café, har du brug for en lang række krus til varme drikke. Du finder engangskrus og bio papkrus i mange er forskellige varianter. Dem får du hos Papkrus.dk, hvor du også finder ud af, hvad “den lille sorte” har med engangskrus at gøre. Bio papkrus er det nye sort, så dem kan du naturligvis også vælge. Mange af dine kunder er to-go-kunder, så husk sleeves, låg og rørepinde. Du får skarpe priser, hurtig levering og mulighed for fri fragt. Bestil engangskrus og bio papkrus på deres hjemmeside i dag.


Brug Papkrus.dk, når dine krus til varme drikke skal være engangskrus i høj kvalitet

Når du ejer en café, hvor en stor del af din indtægt kommer fra varme drikke som kaffe, te og kakao, og hvor du sælger kaffen til en forholdsvis høj pris pr. kop, er det vigtigt, at du går efter de gode engangskrus, så dine kunder ikke brænder sig. Her anbefales RIPPLE WRAP PAPKRUS, som er et brunt eller sort, riflet engangskrus i flere størrelser.

Hos denne virksomhed er “den lille sorte” et sort krus til varme drikke, og det har riflede vægge. Det lille engangskrus er især egnet til espresso, og overfladen isolerer og beskytter kunderne mod at brænde sig på den varme espresso. Der er også en anden variant, og det er et lille engangskrus med sort grafik. Det pynter i enhver café.

Vigtigt tilbehør til to-go-kundernes varme drikke er sleeves, låg og rørepinde. Se det store udvalg af engangskrus og kaffetilbehør på papkrus.dk. Bestil i dag og få det leveret i overmorgen.

Få bio papkrus med rabat i mange flotte design, af forskellige materialer og i flere størrelser

Hos papkrus.dk kan du få et bio papkrus med og uden tekst. De kan også fås i en svanemærket udgave, for dem, der er interesseret i dette. Du kan også få bio papkrus, som er helt plastfri. Andre andet bio papkrus er fremstillet af bagasse, som er et restprodukt fra rørsukkerproduktion. Hos papkrus.dk har du endvidere mulighed for at få dit eget logo på bio papkrusene, så kunderne altid kan se, hvor de skal komme tilbage til for at få en god kop kaffe. Ring til virksomheden, og hør om dine muligheder.

Du får bio papkrus i forskellige størrelser, så du kan servere alt fra espresso til latte. Som du ved er et lattekrus ret stort. Det er ikke kun størrelsen på den enkelte kop, der varierer. Der er også et forskelligt antal i pakkerne, og jo flere pakker, du køber, jo større bliver din rabat.

Bestil mange engangskrus og bio papkrus til varme drikke, og få stor rabat samt fri fragt. Husk sleeves, låg og rørepinde. Bestil det hele på www.papkrus.dk i dag, og få det leveret i overmorgen.