Skab dine egne hære i Warhammer Age of Sigmar

8. februar 2022

Warhammer Age of Sigmar er Warhammer i en fantasiverden. Det er et strategispil med en episk baggrund, Warhammer giver dig alt, hvad du har brug for, og store slag. Warhammer er kommet til fantasyverdenen, og du kan nu skabe hele hære med dine Warhammer-figurer, som du selv har skabt. Warhammer Age of Sigma handler ikke længere kun om episke slag, det handler om dig, og hvordan du ønsker at spille og male Warhammer Age of Sigmar.

 

Hvad er Warhammer Age of Sigmar?

Warhammer: Age of Sigmar (ofte forkortet Warhammer AoS) er et krigsspil, der simulerer kampe mellem hære og deres herskere og generaler samt de soldater, de leder. Warhammer: AoS blev lanceret af Games Workshop i slutningen af juli 2015 som en erstatning for Warhammer Fantasy Battle. Warhammer Fantasy Battle selv erstattede Warhammer Fantasy Roleplay med Warhammer Fantasy 3rd Edition-reglerne. Og er du helt vild med krig, rollespil og en masse fantasy? Så er spillet helt sikkert lige noget for dig. Du har utroligt mange muligheder for at spille spillet, så det matcher netop dine ønsker og behov og så du kan have en god tid med alle dine venner.

 

Køb alt du skal bruge for at bygge og male din hær i Warhammer Age of Sigmar online

Spillet foregår i den tredie store tidsalder af The Mortal Realms – verdener af fare, magi og myter. Med Warhammer Age og Sigmar kan du både bygge og male din helt egen hær, og du kan lade netop den kæmpe nogle helt episke kampe mod enhver modstander på forskellige terræner. Du kan samle hære til både Order, Chaos, Death og Destruction i de mange forskellige collections, og lyder det som noget for dig? Så skal du blot følge linket øverst i artiklen. Her har du nemlig rig mulighed for at gå på opdagelse i et stort udvalg af Warhammer Age of Sigmar online, og du kan nemt og hurtigt bestille alt det hjem, du skal bruge, for at skabe den helt perfekte hær. Så skynd dig at gå på opdagelse med det samme og kom i gang med at både bygge og male!