Skab god stemning på hotellet

14. april 2023

Når vi besøger et hotel, så forventer vi en luksus, som ikke kan findes i eget hjem. Vi vil forkæles lidt mere én sædvanligt, og vi vil nyde det i fulde drag. Derfor er det vigtigt, at du som hotelejer formår at leve op til disse forventninger, når du vil have succes med dit virke.

Det handler om at tilgodese og imødekomme dine gæster, så de ikke kan vente med et genbesøg. Særligt bør du derfor have fokus på den måde, du indretter dine værelser på. De skal emme af god stemning og hygge, men også have en snært af ’ekstra’ over sig.

Indret med store og smukke gardiner

Og det kan være svært at finde ud af, hvad det er, du kan gøre, som lige kan være med til at sætte prikken over i’et på den måde, du vælger at indrette dine værelser på. Der er dog ét trick, der altid har og sikkert også altid vil virke. Og det er nogle store, smukke og tunge gardiner.

Det er noget, som det er de færreste, der indretter sig med i eget hjem, og derfor synes det ekstra luksuriøst, når man på sit hotelværelse kan trække de store, kvalitetsrige gardiner fra om morgenen og nyde en god udsigt fra sine vinduer.

Vælg de neutrale farver

For dig handler det således bare om at finde frem til de rette hotel gardiner.

De skal være i en farve, der matcher det resterende look på dit værelse, og ofte vil en mere neutral farve være at foretrække. På den måde får gardinerne nemlig ikke det eneste blikfang, men de kommer til at virke som en velovervejet detalje, der er med til at fuldende det værelse, som dine gæster nu skal nyde en stund i.

Tag derfor et kig på dine muligheder for at investere i gardiner til hotelværelserne.