Skal dit badeværelse have nyt gulv? Vinyl til badeværelse er en af de bedste løsninger

Et badeværelse stiller visse krav til valg af materialer. Det skal være slidstærkt, let at rengøre og selvfølgelig godkendt til vådrum. Hvis du skal vælge nyt badeværelsesgulv, kan du med stor fordel vende blikket mod vinyl. Vinyl til badeværelse er nemlig et fremragende materiale. Bliv klogere på, hvorfor et vinylgulv er en af de bedste løsninger til badeværelset lige her.

Med vinyl til badeværelse sikrer du lang holdbarhed

Den største grund til, at du bør vælge vinyl til badeværelse, er holdbarheden.  Faktisk har vinyl en levetid på mellem 10-15 år, hvis du passer godt på det. Denne vinyltype er 100 % vandtæt, hvilket også er årsagen til, at det må anvendes i vådrum. Materialet kan holde til det høje fugtniveau på badeværelset, og du skal derfor ikke bekymre dig om, at gulvet tager skade af fugten.

Hvis du har klinkegulv på badeværelset, risikerer du, at furerne tager skade af vandet over tid. Det skal du dog ikke være nervøs for med vinyl til badeværelset. Her er der ikke nogen furer, som vandet kan arbejde sig igennem. Det gør vådrumsvinyl til den ultimative løsning, når du ønsker et fuldstændigt vandtæt gulv.

Nemt og hurtigt at rengøre

Endnu en grund til, at du skal vælge vinyl til badeværelse, er, at det er nemt at rengøre og vedligeholde. Det kræver ikke mere end en skraber at fjerne vandet, og når der skal gøres grundigere rent, skal du blot bruge en blød svamp og lunkent vand tilsat lidt opvaskemiddel.

Når du vælger vinyl til badeværelse frem for klinker, undgår du også, at kalk og sæberester sætter sig fast i furer, hvilket kan være svært at rengøre. Hvis der opstår en film af kalk på vinylen, er den let at fjerne med afkalkningsmiddel. Den nemme vedligeholdelse og rengøring taler også for, at du bør vælge vinylgulve til offentlige toiletter og vinylgulv til erhverv. Det sikrer, at vådrummene kan holdes pæne og rene, så der bibeholdes en god hygiejne.

Vådrumsvinyl skal lægges af en fagmand – vælg JC Entreprise

Når du beslutter dig for vinyl til badeværelse, skal du have fat i en fagmand. Der er nemlig stramme regler for etablering af vådrum, og du må derfor ikke lægge det selv. Hos JC Gulventreprise bliver gulvlægningen udført af professionelle, og de lægger vinylen for dig, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Her får du rådgivning til den bedste løsning, så du får glæde af dit vådrum i mange år.