Skal du bruge en mandskabsvogn? Læs om de mange muligheder her

På byggepladsen er det som regel nødvendigt at have en mandskabsvogn, eller måske endda flere, til forskellige formål. Det kan fx være til opbevaring af alle maskiner og redskaber, men det kan også være vogne, som byggemedarbejderne kan bruge, når de skal klæde om, gå på toilettet eller måske endda i bad. Der er mange forskellige anvendelsesmuligheder, når det kommer til mandskabsvogne, og derfor kan det være en god ide at undersøge markedet, hvis du står og skal bruge en skurvogn til din byggeplads.

Skal din mandskabsvogn være midlertidig eller permanent?

Når du skal på udkig efter en mandskabsvogn til din byggeplads, skal du tage stilling til flere forskellige ting. En af dem er, om din mandskabsvogn skal være en permanent løsning, eller om den skal bruges midlertidigt. Derudover skal du selvfølgelig også tage stilling til, hvad vognen helt konkret skal bruges til, og hvor stor den skal være. Er der tale om en permanent løsning, kan det godt betale sig at tænke lidt fremad, for det er ikke sikkert, at du har de samme behov om et år, som du har i dag.

Fleksible moduler med mulighed for tilslutning af el og vand

Hos FOCUS Moduler A/S har de specialiseret sig inden for forskellige typer skur- og mandskabsvogne til blandt andet byggepladser og andre steder, hvor der er behov for denne type vogne. De har derfor et bredt udvalg af forskellige løsninger, du kan vælge imellem alt afhængigt af, hvad dine konkrete behov er. Har du brug for at få lagt el ind i vognen, eller skal der være adgang til vand? Begge dele er selvfølgelig muligt, så mandskabsvognen både kan rumme toilet- og badefaciliteter, kantine og lignende.

De forskellige letvogne til byggeplads kommer i mange forskellige størrelser og indretninger, så du kan vælge den, der passer til dine behov. Skal din kommende mandskabsvogn fx være på 13 m2 eller 35? De har flere forskellige løsninger, der kan rumme helt op til 50 mennesker. Du skal derfor overveje, om én mandskabsvogn er tilstrækkeligt til din byggeplads, eller om du har brug for flere letvogne til byggeplads. Hvis vognen skal rumme flere forskellige funktioner, kan det desuden også være en god ide at overveje, om du skal have forskellige vogne med hver sin funktion, eller om du skal have en samlet løsning.