Skal du designe din egen Samshield ridehjelm ? Eller skal du købe en af de 5 populære ?

5 populære Samshield ridehjelme fra Samshield som du SKAL se.

Vi elsker at vise dig de fedeste Samshield ridehjelme og især efter mange af de populære VM ryttere har redet med de mega smarte og attraktive ridehjelme fra Samshield.

Samshield er bare det mest attraktive og absolut mest eksklusive mærke indenfor ridehjelme.

Og er du rytter så ved du jo også at rideudstyr ikke bare er rideudstyr – Derfor har vi det rigtige rideudstyr til heste og naturligvis dig som rytter hos Gymnastik og Ridesport.

 

Skal vi vise dig 5 bud på på nogle af de mest attraktive ridehjelme fra Samshield ? 

Så tjek lige her hvad vi har fundet frem til dig

1)

Den første ridehjelm du skal se er den elegante ridehjelm med flower top og bånd fra Samshield. Hjelmen er en Miss Shield Glossy ridehjelm i sort med flower Jewerly top og bånd –  På en model som denne finder du Glossy på begge sider af hjelmen.

På toppen er der lavet med en eksklusiv alcantara top. Toppen er også blevet dekoreret med mega flotte sten. Dette mønster er formet som en blomst og dette er bare en af vores mange super populære ridehjelme fra Samshield.

 

 

 

2)

Den næste ridehjelm du skal se er også en Glossy hjelm fra Samshield. Men denne gang har toppen fået et ekstra trin op af den eksklusive skala. Den er nemlig dekoreret med de mest  elegante og super smukke sten fra Samshield. Og toppen kalder Samshield for fine medley. Ridehjelmen er også en Miss Shield model og her er den lavet med den Attraktive brede skygge. Det er og bliver bare en eksklusiv ridehjelm til dig der ikke vil have noget som alle andre har. 

 

 

 

3)

Den næste i rækken af eksklusive ridehjelme fra Gymnastik og Ridesport.

Det er denne populære glossy ridehjelm fra Samshield.

Her finder du glossy på begge sider af hjelmen og her har Samshield valgt at lave toppen med nogle nye smarte og vildt flotte sten. Denne top hedder “Fancy top”  og du finder det på hele toppen samt i et flot bånd rundt på hjelmen. Under de smarte Fancy sten finder ud også det eksklusive alcantara stof. Og det er detaljer som disse der gør en ridehjelm som denne mega eksklusiv at se på. Det ligner ikke bare en simpel plastik hjelm.

Denne model er knap så dominerende som de 2 første du har set. 

 

 

4)

Nummer 4 på vores liste også en af de meget populære modeller fra vores sortiment af ridehjelme. Det er også en glossy ridehjelm fra samme mærke, nemlig Samshield.

Hjelmen har glossy på siderne og fronten har fået et ekstra løft.

Den har fået små små krystaller i sølv påsat og sammen med Samshield logoet løfter denne detalje bare hjelmen til et helt andet niveau. 

Selve toppen er lavet i alcantara og på bagsiden / i nakken. Finder du endnu et Samshield logo. Dette er faktisk et rigtig godt eksempel på, at du kan sætte næsten hvad du vil i nakken. Det kunne eksempelvis være et navn eller et symbol. Det er faktisk kun din fantasi der sætter begrænsning.

 

 

5.

Den 5. og hermed sidste Samshield ridehjelm i rækken er også en glossy hjelm med en flot 

Miss Shield skygge. Toppen på denne hjelm hedder Chervon top i holographic.

Vi har valgt at sætte denne top på en glossy hjelm men du kan I princippet sætte denne top på alle de fede hjelme fra Samshield. 

 

Design din helt egen ridehjelm fra Samshield 

Skal vi også hjælpe dig med at finde en af de eksklusive og populære hjelme fra Samshield eller vil du selv designe de nye Samshield ridehjelm ?  Så er begge dele naturligvis en mulighed hos Gymnastik og Ridesport

Vi elsker at designe nye ridehjelme og hjælper dig gerne med at komme i mål.