Skræddersy en velsmagende frokostordning til virksomheden

På arbejdspladsen er frokosten et vigtigt højdepunkt. Det, at samles om et fælles måltid, er guld værd for dine ansatte, da det højner energien og det gode humør. Mange kontorer holder stadig fast i, at man selv medbringer sin madpakke, men der findes også et alternativ. Med en skræddersyet og tilpasset frokostordning, sparer du både tid og penge, og der leveres direkte til døren. Forkæl dine ansatte i virksomheden med et velsmagende og afbalanceret måltid mad hver dag fra Frokost+.

Frokosten er afgørende for, at du og dine ansatte kan klare sig gennem dagen. Der skal være noget at styrke sig på, så batteriet kan blive genopladet. Her er en frokostordning perfekt, da du slipper for selv at medbringe din frokost, og ovenikøbet kan dele madoplevelsen med hele virksomheden. Frygt ikke, at en frokostordning ikke kan dække alle behov, for du kan nemlig tilpasse menuen, så den passer til jeres individuelle præferencer.

Frokostordning i Aarhus og omegn

Har du en virksomhed i Aarhus eller omegn, så er du heldig. Frokost+ leverer nemlig afbalancerede og næringsrige frokostordninger til jeres virksomhed i området dagligt til døren. Dine ansatte har brug for en sund og varieret kost, for at genvinde energien, og det bliver der bestemt sørget for hos leverandøren. Du kan forvente en bred smagspalet med attraktive og spændende retter, der efterlader dine ansatte med en rig smagsoplevelse. Dette består en frokostordning typisk af:

  • En varm ret
  • Tilbehør i form af pasta, grøntsager, ris eller kartofler
  • Suppe eller koldskål i de varme måneder
  • Kold ret / tapas / forret
  • Sunde og sprøde salater
  • Salatbar m. toppings og hjemmelavet dressing
  • Slagterpålæg og pålægssalater
  • Hjemmebagt brød

Du kan naturligvis ændre i menuen, så den passer til jeres specifikke ønsker og behov. Find og bestil en frokost ordning i Aarhus her.

Frokostordningen, der ikke kræver et køkken

Det er slet ikke nødvendigt, at din virksomhed er udstyret med et køkken. Frokostordningen bliver nemlig leveret i Aarhus og omegn i smarte opbevaringskasser til både varme og kolde retter. Eksempelvis bliver varme retter leveret på fade i varmekasser, så de er klar til direkte servering på bordet. De øvrige retter bringes i kølekasser, som sikrer, at maden kan holde sig frisk helt op til serveringen. Nyd en velsmagende og sund frokost med alle dine kollegaer og slip for selv at smøre madpakken. Hvis din virksomhed er interesseret i en frokostordning fra Frokost+, kræver det blot, at I lægger en bestilling på 10+ kuverter, og befinder jer indenfor de rigtige postnumre. Tøv ikke med at bestille en lækker frokostordning i Aarhus i dag.