Styrk din hunds sundhed og trivsel med hundefoder i høj kvalitet

Din hunds sundhed og trivsel har stor betydning for dens velvære, humør og helbred i det hele taget. Derfor er det enormt vigtigt, at du har fokus på, hvilket foder den får. Hos WinnerPlus kan du finde foder i høj kvalitet til alle slags hunde i alle faser. De har nemlig specialiseret sig i naturligt hundefoder. Læs med her og få et par tips til, hvad du skal gå efter. 

Lige så forskellige, som vi mennesker er, lige så forskellige er hunde. Både når det gælder personlighed, kropsbygning og smag i hundefoder. Derfor er det virkelig vigtigt, at du finder det helt rigtige hundefoder til din hund. Her får du et par tips til, hvad du skal holde øje med, når du skal fodre din hund. 

Hundefoder med naturlige råvarer i høj i kvalitet 

Afhængig af hvilken race, størrelse og om det er en hvalp, voksen eller en avlshund, så kan din hund have brug for forskelligt hundefoder. Det skal nemlig passe til den fase, som din hund er i. Hvis den er hvalp, skal den have en type hundefoder, mens hvis den er voksen, skal den have en anden type hundefoder. Men fælles for dem alle er, at det er vigtigt at have fokus på, hvilken kvalitet hundefoderet er i og hvilke råvarer, der bliver brugt. Hos WinnerPlus vælger de altid råvarer i høj kvalitet, og råvarerne bliver altid kontrolleret og certificeret på det højeste tekniske niveau i Tyskland, for at sikre den mest afstemte ernæring til din hund. 

Specielle krav til forskellige racer og typer af hunde

Når du køber hundefoder, skal du altså have øje for, hvad din hund har brug for ernæringsmæssigt for at kunne vokse sig stor og stærk – og være i god trivsel. Hvis din hund har følsomme tarme, er gravid eller i voksealderen, så skal den have sammensat sit hundefoder på en bestemt måde. Heldigvis har WinnerPlus sammensat forskellige slags hundefoder, så din hund kan få opfyldt alle sine behov. Du kan f.eks. finde WinnerPlus holistic puppy junior 2 kilo til din hvalp, som er glutenfri og sammensat af naturlige og nærende råvarer, så din hvalp får alle de vitaminer, som den har brug for, både så den får styrket sit immunforsvar og en skinnende pels. Hundefoder fra WinnerPlus er uden kemisk farve-, smags-, og konserveringsstoffer, og så er de uden hvede og soja – og selvfølgelig fremstillet uden brug af dyreforsøg. Husk at du altid får fri fragt ved køb over 649 kroner.