Trådløst overvågningskamera: beskyttelse og tryghed i hjemmet

Anskaf dig selv et trådløst overvågningskamera og pas på dig selv og dit hjem.

Det koster ikke alverden at anskaffe sig et trådløst overvågningskamera, men det gør en kæmpe forskel i forhold til at give dig tryghed, når du er ude af hjemmet.

Med et trådløst overvågningskamera fra Av-Cables.dk skal du ikke bakse med kabler og ledninger. Du kan placere det lige der, hvor du vil, og batteriet behøver kun at blive opladt efter flere måneder.

Fordele ved at have et trådløst overvågningskameraer

Der er desværre stadig mange i Danmark, som bliver udsat for hærværk og tyveri, når de ikke er hjemme. Hvis du gerne vil have ro i maven, når du tager på arbejde eller på ferie, så er det en god ide at opsætte et trådløst overvågningskamera eller to ude i haven.

Kameraerne fra Av-Cables.dk virker uafhængigt af strømforsyningen, så du kan placere dem både på selve huset, i træer eller på redskabsskuret, der hvor du har det bedste udsyn.

Vælg det rigtige kamera til dine behov

Når du køber et nyt trådløst overvågningskamera fra Av-Cables.dk, så er du garanteret at få en gadget, der kan lidt af hvert.

På deres hjemmeside kan du blandt andet købe IP-kameraer med IR-led, som er ideelle til nat brug. Disse kameraer giver dig et klart farvebillede selv klokken 3 om natten.

Du kan parre dit kamera med dit WiFi, så du kan bruge det online. Nogle af Av-Cables.dk’s kameraer er endda også kompatible med din Smart Home app.

Bevægelsessensor

Vil du gerne have besked, når der er bevægelse ude foran dit hus? Så køb et trådløst overvågningskamera fra Av-Cables.dk med bevægelsessensorer, der sender dig en push notifikation, når der er noget, som rører på sig ude foran dit hus.

Når du sidder på arbejdet eller på ferien, så bliver du underrettet hver gang, at der er nogen, som bevæger sig ude foran dit hus. Hvis der skulle være ubudne gæster som for eksempel indbrudstyve, så kan du ofte nå at ringe til politiet, inden der bliver stjålet noget.

Hvad koster et trådløst overvågningskamera

Prisen afhænger af, hvor meget dit kamera skal kunne. Nogle kameraer har indbygget højtaler, nattesyn, sirene eller stemmestyring. Jo flere funktioner kameraet har, desto mere kommer det naturligvis til at koste.

Når du shopper hos Av-Cables.dk, så er der prisgaranti på alle produkter. Det vil sige, at du ikke finder dit kamera billigere nogen andre steder.