Træpillelageret – Hesselager Energi

Er du på udkig efter træpiller til dit pillefyr? Så er du altså komme til det helt rette sted! Hos træpillelageret ved Hesselager Energi har vi nemlig alle slags typer af forskellige træpiller. Træpillelageret Hesselager Energi er din leverandør af fyringsolie, RUF briketter, brænde og træpiller. Hos træpillelageret sælger vi udelukkende træpiller og andre typer varer, som vi selv benytter og netop derfor kan du være helt sikker på, at du kun får træpiller og andre produkter i allerhøjeste kvalitet, måske den bedste på markedet. Ved træpillelageret finder du altid træpiller af kvalitet til attraktive priser. Alle vores træpiller har minimal slaggedannelse, når de brændes af i pillefyret, hvilket betyder du får en langt bedre oplevelse. Derudover kræver det også mindre vedligeholdelse, hvis man sammenligner med træpiller, der ikke har kvaliteten i orden.

Træpillelageret Hesselager Energi blev grundlagt tilbage i 2013, og siden da har vores primære forretningsområde bestået af salg af fyringsolie og træpiller på fyn. Hesselager Energi er både leverandør for erhvervskunder og private.

Træpiller vi tilbyder hos træpillelageret:

  • HP-kvalitet. Fås både i 6mm og 8mm, og er i høj kvalitet.
  • Blue Point træpiller. Ligeså god forbrænding som HP-træpiller. Der er dog en lille forskel, at de er billigere, men det kan i langt de fleste tilfælde slet ikke mærkes.
  • EcoNordic-træpiller
  • Stockhorvan-træpiller
  • Vida-træpiller
  • ScanFarm DLG træpiller

Stop købet af billige træpiller

Har du ikke allerede installeret et pilefyr endnu? Så kan du spare en hel del penge ved at få et installeret. De penge du ligger ud for dit nye pillefyr vil ofte tjene sig selv hjem igen efter kun 3-4 år, hvis du skifter til pilefyr i stedet for din nuværende varmekilde du har hjemme. Besparelsen afhænger naturligvis af, hvilket slags pillefyr du vælger at få installeret, samt hvilke træpiller du bruger. Hos træpillelageret anbefaler vi, at du anskaffer træpiller med minimal slaggedannelse, eftersom det er det mest effektive og skånsomme for dit fyr.

Hop ind på vores hjemmeside og læs mere om andre typer af træpiller.

Fantastisk service

Hos træpillelageret går vi utroligt meget op i, at den service vi kommer med er fantastisk og at levering er lynhurtig og sikker til hver en tid. Vi ønsker desuden også at give vores kunder en god oplevelse, der er over det sædvanlige og som de sent glemmer. Af netop den grund står vi også klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende omkring vores udvalg af træpiller eller andet. Således kan du nemlig være helt tryg ved, at de varer du eller din virksomhed modtager fra os ved træpillelageret, matcher netop jeres behov og ønsker. Træpillelageret glæder sig til at høre fra jer!